Prémium min?ség? távfelügyelet, riasztó- és kamerarendszer Törökbálinton

Mindig megtaláljuk az Ön igényeihez és az ingatlanához legjobban megfelelő riasztó- és kamerarendszert, és a megtervezett rendszert professzionális eszközökből állítjuk össze - erre több, mint 30 év biztonságtechnikai tapasztalatunk a garancia. A kiépített rendszerhez prémium szintű távfelügyeleti szolgáltatást is biztosítunk Törökbálinton:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!

Hívjon bennünket most a részletekért!


Miért fontos, hogy 1 fő helyett 2 járőr érkezzen ki Önhöz?
Két járőr hatékonyabban tud intézkedni a helyszínen, hatékonyabban megakadályozza az ingatlana ellen irányuló betörést és egyéb károkozást.
Sőt, kiérkezéskor az egyik járőr azonnal tud intézkedni, míg a másik járőr leparkol a járőrautóval. Ezzel további értékes időt takarítunk meg ingatlana védelme érdekében.

Miért fontos egy járőrautó terepjáró képessége?
Járőrflottánk Mitsubishi L200 terepjárókból áll, melyekkel járőreink minden út- és terepviszonyok között tartani tudják a szerződésben garantált 10 percen belüli kivonulási időt.
A járőrautók méretéből adódóan lehetőség van arra, hogy víz, gáz és elektromos rendszer zárásához szükséges felszerelést, poroltót, valamint a magas helyek megközelítéséhez létrát vigyenek magukkal járőreink.

Miért számít, hogy garantáltan 10 vagy 15 percen belüli a kiérkezési idő?
Általában egy betörés időtartama 15-20 perc, így a 10 percen belül garantáltan helyszínre érkező járőrök nagy eséllyel tudják félbe szakítani a betörést.


Kiváló helyismeret Törökbálinton


Törökbálint területén közel 2000 éves leleteket is találtak, de a település igazi fejlődésnek a török hódoltság elmúltával indult. Ma egy modern, fejlett település, számos bevásárlóközpont és outlet található területén, vagy egészen közel hozzá. Emellett lakosainak remek kikapcsolódási lehetőséget is biztosít, többek között az Anna-hegy és a Törökbálinti-tó formájában. Járőreink az évtizedek alatt kiváló helyismeretet szereztek Törökbálinton a jellemző biztonságtechnikai igények napi szintű kiszolgálása során.


Riasztórendszer és távfelügyelet


Ingyenes felmérésünk során áttekintjük, hogy milyen riasztórendszer nyújtja a legnagyobb védelmet ingatlanának, és ezt a rendszert a bevált, megbízható Paradox, DSC (vezetékes riasztók) vagy Ajax (vezeték nélküli riasztók) használatával állítjuk össze. Ezek mindegyike kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzővel működik, telepítésüket saját csapatunk végzi, és 24 órás szerviz szolgáltatást is biztosítunk hozzájuk.
Minden riasztórendszer alapvető eleme a riasztóközpont, amihez a különböző érzékelők illetve a távfelügyeleti kapcsolatot biztosító GPRS modul is kapcsolódik.
Kamerarendszer és videó távfelügyelet


A riasztórendszer hasznos kiegészítője az otthoni biztonsági kamerarendszer, és a kamerarendszert videó távfelügyelet formájában felügyelni is tudjuk.
Ha riasztás történik, a kamerák képébe történő betekintés segítségével kollégánk azonnal ki tudja zárni a téves riasztást, pontosítja a riasztás körülményeit. Ezzel hasznos információkkal látja el a kivonuló járőreinket, és Önnek is pontos felvilágosítást tud adni.
A kamerák élőképét Ön is megtekintheti mobilalkalmazásunk használatával, tetszőleges időpontban és időközönként.
Tűzjelző távfelügyelet


A vagyonvédelmi rendszerbe integrált és távfelügyeletre kötött füstérzékelő kiválóan alkalmas tűzesetek és szén-monoxid mérgezés megelőzésére és az ezekből fakadó károk csökkentésére.
A tűzátjelzés biztosítása pedig egy külön engedélyhez kötött, speciális szolgáltatás, melyet csak kevés távfelügyeleti szolgáltató nyújthat. A ProSec Kft. rendelkezik az ehhez szükséges engedélyekkel, így Törökbálinton ezt a szolgáltatást is tudja biztosítani Önnek. A tűzjelző távfelügyeletről itt olvashat bővebben.
„Rendőrségi távfelügyelet”


Korábban valóban a rendőrségre voltak bekötve a riasztórendszerek, de ez már régóta nincs így. A rendőrség a neki bejelentett betörésekhez száll ki, kapacitása függvényében. Ez a kiszállási idő többszöröse is lehet egy távfelügyeleti járőr kiérkezési idejének.
A ProSec a távfelügyeleti szolgáltatók között kiemelkedően rövid, mindössze 10 percen belüli kiérkezési időt garantál Törökbálinton, ami a gyakorlatban rövidebb is lehet!

Törökbálint

Járőrbázisunktól átlagosan 10 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?