Távfelügyeleti szolgáltatás Üllőn

A piacon elérhető legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinek. 30 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk kizárólag prémium minőségű elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek teljes körű kivitelezését a tervezéstől egészen a szervizelésig, emellett a vagyonvédelmi üzletág olyan fontos szolgáltatásaival foglalkozunk, mint a kivonuló távfelügyelet, videó távfelügyelet, tűz távfelügyelet és időszakos járőrözés.
Távfelügyelet és riasztó Üllőn


Üllő a település önkormányzati képviselő-testületének szavaival élve „Dinamikusan fejlődő modern város Budapest kapujában”. A város számára minden adott is ehhez, hiszen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérhez, valamint az M0-ás és M4-es autóutak közelsége miatt remek logisztikai övezetben helyezkedik el. Riasztórendszerek telepítését és távfelügyeleti szolgáltatást vállalunk Üllő egész területén.
Nemzetközileg elismert riasztó- és kamerarendszerek


A ProSec Kft. a vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek telepítését minden esetben saját, több évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáival végzi, meghibásodás esetén pedig 24 órás szerviz szolgáltatást biztosít ügyfelei számára.
Az általunk forgalmazott Ajax, Paradox és DSC riasztórendszerek a riasztóközponthoz kapcsolódó nyitásérzékelőkből, mozgásérzékelőkből és üvegtörés érzékelőkből és a távfelügyeleti szolgáltatás biztosításához elengedhetetlen GPRS modulból állnak.
Saját fejlesztésű mobil alkalmazásunkkal bárhonnan tudja ellenőrizni riasztórendszere állapotát, ha a reggeli sietségben valaki elfelejtette bekapcsolni, pillanatok alatt pótolhatja ezt a ház biztonságának érdekében.
Digitális (IP alapú) és analóg (Turbo HD) kamerarendszereink lehetővé pedig teszik a videó távfelügyeletet az Ön számára.

Távfelügyelet és videó távfelügyelet


A kivonuló távfelügyelet lényege, hogy riasztás jelzés beérkezését követően diszpécser munkatársunk azonnal a helyszínre irányítja képzett kivonuló járőreinket,  akik a lehető legrövidebb időn belül megkezdik a szükséges intézkedéseket a veszély elhárításának érdekében.
A videó távfelügyelet alkalmazásával a kiépített kamerarendszernek köszönhetően a távfelügyeleti központban azonnal be tudunk tekinteni a kamerák képébe, ezáltal ellenőrizni tudjuk a riasztás tényét és pontosítani a körülményeit. Ennek köszönhetően 100%-ban kivédhetőek a téves kivonulások.


Üllő

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?