Prémium távfelügyeleti szolgáltatás, riasztó- és kamerarendszer Ürömön

Több, mint 30 éves biztonságtechnikai múltunknak köszönhetően mindig megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő kamera- és riasztórendszer összeállítást, amihez prémium minőségű távfelügyeletet biztosítunk Önnek:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!
Miért számít, ha 1 fő helyett 2 járőrrel érkezünk ki Önhöz?
Két járőr hatékonyabban intézkedik ingatlana és értékei védelme érdekében, illetve kiérkezéskor nincs időveszteség a járőrautó leparkolásával: az egyik járőr a kiérkezés pillanatától közbe tud lépni.

Miért érdekes egy járőrautó terepjáró képessége?
A garantált kiérkezési idő tartásához, és a kivonulási idő rövidítéséhez olyan járőrautókra van szükségünk, melyekkel minden út- és időjárási viszonyok között megbízhatóan kiérkeznek járőreink az Ön védett ingatlanához.
A Mitsubishi L200 terepjárók eleget tesznek ennek a követelménynek, sőt, arra is helyet biztosítanak, hogy poroltót, illetve víz, gáz és elektromos rendszer zárásához műszaki eszközöket, valamint a magasabb helyek megközelítéséhez létrát vigyenek magukkal járőreink.

Mennyit számít, hogy 10 perc vagy 15 perc a kiérkezési idő?
Egy betörő jellemzően 15-20 percet tölt értékeinek megszerzésével, így a távfelügyeleti szolgáltatók között egyedülálló módon vállalt, 10 percen belüli kiérkezés nagy eséllyel szakítja félbe a betörést. Minél hosszabb a garantált kiérkezési idő, Ön annál nagyobb kockázatot vállal.


Kiváló helyismeret Ürömön


Üröm Budapesttől északra, annak közvetlen közelében, csodás természeti környezetben fekszik, környékén négy védett barlang is található. Járőreink az évtizedek során kiváló helyismeretet szereztek Ürömön, és jól ismerik az itt lakók biztonságtechnikai igényeit is.


Riasztórendszer távfelügyelettel


Az Ön igényei alapján bevált, professzionális elemekből építjük ki ingatlana riasztórendszerét. A Paradox és a DSC vezetékes rendszereket, míg az Ajax vezeték nélküli rendszereket készít, de közös bennük a megbízhatóság, és hogy kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel rendelkeznek. Az általunk telepített riasztórendszerre 24 órás szerviz szolgáltatást is biztosítunk.
Egy riasztórendszer központi eleme a riasztóközpont, ehhez vezetékes vagy vezeték nélküli technológiával csatlakoznak a nyitás-, mozgás- és üvegtörés érzékelők, illetve a távfelügyeleti kapcsolatot biztosító GPRS modul.
Kamerarendszer kiépítés videó távfelügyelettel


Biztonsági kamerarendszer kiépítésével és videó távfelügyelet biztosításával még magasabb szintű védelmet biztosítunk Önnek. A felszerelt kamerák képét Ön is bármikor megtekintheti mobilalkalmazásunk használatával, és riasztás esetén kollégáink is be tudnak tekinteni a kamerák élőképébe. A kamerák képének használatával kizárható a téves riasztás, és pontosítható a riasztási esemény, utóbbi hasznos plusz információkkal segíti a kivonuló járőröket.
Füstérzékelő és tűzátjelzés


A vagyonvédelmi rendszerbe integrált, távfelügyeletre kapcsolt füstérzékelő segít az tűzesetek és a szén-monoxid mérgezés megelőzésében, a károk csökkentésében, sőt, életet is menthet.
Ezen kívül a ProSec Kft. azon kevés távfelügyeleti szolgáltató közé tartozik, akik tűzátjelzés biztosítására is rendelkeznek engedéllyel. Bővebb információkat itt talál a tűzjelző távfelügyeletről.
Rendőrségre bekötött riasztó


“Rendőrségre bekötött riasztók” valóban léteztek, de ma már nincs riasztás jelzéseket fogadó berendezés a rendőrségen. A rendőrség a számára bejelentett betörésekhez kapacitásának függvényében tud kiszállni, ami általában lényegesen több idő, mint egy távfelügyeleti szolgáltató által vállalt kiszállási idő.
A ProSec a távfelügyeleti szolgáltatók között egyedülálló módon garantálja a 10 percen belüli kivonulási időt Ürömön, méghozzá szerződésben rögzítve.

Üröm

Járőrbázisunktól átlagosan 10 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?