Professzionális távfelügyeleti szolgáltatás Vecsésen

A vagyonvédelmi piacon eltöltött 3 évtized tapasztalatával nyújtjuk ügyfeleink számára a legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatások széles választékát. Prémiumelemekből álló riasztó- és kamera rendszerek teljes körű kivitelezését vállaljuk a tervezéstől a telepítésen át egészen a szervizelésig. Emellett a vagyonvédelmi üzletág olyan fontos szolgáltatásaival foglalkozunk, mint a távfelügyelet és videó távfelügyelet, preventív járőrözés, tűzjelző távfelügyelet és élőerős őrzés.
Távfelügyelet és riasztó Vecsésen


Vecsés a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze pár kilométerre fekvő település, amely világszerte híres savanyúságairól, elsősorban a vecsési káposztáról. A minden évben szeptemberben megrendezésre kerülő Káposztafeszt mellett olyan programok színesítik a környék kulturális életét, mint a Vecsési Böllér-, vagy Borverseny, Búcsú, Moto-Rock Fesztivál, vagy a híres meseírónőről, Bálint Ágnesről elnevezett Mesefesztivál. A ProSec Kft. Vecsés egész területén foglalkozik riasztórendszerek telepítésével és távfelügyelettel.
Prémium vagyonvédelmi rendszerek és távfelügyelet


Az általunk forgalmazott DSC, Paradox ás Ajax rendszerek vezetékes és vezeték nélküli megoldásokat is lehetővé tesznek, így minden esetben az Ön igényeinek megfelelően megtervezett riasztórendszer kerül kiépítésre. Ezek telepítését és szervizelését magasan képzett, sokévnyi tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik.
Foglalkozunk biztonsági videó rendszerek kiépítésével, amely lehetővé teszi a hagyományos, kivonulásos távfelügyelet kibővítését videó távfelügyeleti szolgáltatásunkkal is. Ebben az esetben beérkező riasztás jelzés esetén diszpécser kollégánk azonnal be tud tekinteni a kamera képekbe, így ellenőrizni tudja a riasztás körülményeit és pontosabb instrukciókkal tudja ellátni a kivonuló járőröket.Vecsés

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?