Prémium távfelügyeleti szolgáltatás, riasztó- és kamerarendszer kiépítés Újbudán

Több, mint 30 év biztonságtechnikai tapasztalattal rendelkezünk, így mindig megtaláljuk az Ön igényeinek és az ingatlana adottságainak legmegfelelőbb riasztórendszert, kamerarendszert. A telepített rendszerhez kiemelkedő minőségű távfelügyeletet is biztosítunk a XI. kerületben:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!

Hívjon bennünket távfelügyeleti szolgáltatással kapcsolatban!

Mi a távfelügyelet?
Az Ön ingatlanában felszerelt riasztóközpont jelzéseit munkatársaink az év minden napján, a nap 24 órájában figyelik, és riasztás esetén azonnal indítják járőreinket az Ön címére.

Számít, hogy 1 fő helyett 2 járőrrel érkezünk ki Önhöz?
Igen, két okból is:

  • két járőr hatékonyabban meg tudja akadályozni az ingatlana ellen irányuló betörést és egyéb károkozást.

  • a két járőr közül az egyik a kiérkezés pillanatától azonnal tud intézkedni, míg a másik járőr leparkolja a járőrautót, amivel értékes perceket nyerünk Önnek!Fontos, hogy terepjáróval érkezzünk a helyszínre?
Igen, ez szintén két szempontból is fontos:

  • Mitsubishi L200 terepjárókkal járőreink minden útviszonyok és terepviszonyok között megbízhatóan tartják a szerződésben vállalt 10 perces kivonulási időt.

  • a terepjárók méretéből adódóan van lehetőség gáz, víz és elektromos rendszerek zárásához szükséges műszaki felszerelés, létra és poroltó elhelyezésére is, így járőreink felkészülten érkeznek az Ön védett ingatlanához.Lényeges, hogy 10 perc, 15 perc vagy fél óra a kiérkezési idő?
Igen, ugyanis jellemzően 15-20 percig tart egy betörés. A ProSec egyedülálló módon 10 perces kiérkezési időt vállal, aminek köszönhetően jó eséllyel tudunk félbeszakítani egy betörést. Így Ön a garantált, rövidebb kiérkezési idővel sokkal jobb biztonsági szolgáltatást kap.


Kiváló helyismeret és a helyi igények ismerete


Újbuda (XI. kerület) a főváros nyugati kapuja, ahol jelentős fejlesztések valósultak meg az utóbbi években. Forgalmas, és az egyik legnagyobb kiterjedésű kerület - ennek ellenére helyi koncentráltságunknak és Újbuda kiváló ismeretének köszönhetően riasztás esetén maximum 10 perces kiérkezési időt garantálunk Önnek távfelügyeleti szolgáltatásunk keretében. Riasztó- és kamerarendszerek telepítését és karbantartását is saját csapatunk végzi Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy, Hosszúrét, Infopark, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Nádorkert, Őrmező, Örsöd, Péterhegy, Pösingermajor, Sasad, Sashegy, Spanyolrét, Szentimreváros városrészek teljes területén.
2021. év végén két betörést hiúsítottunk meg 2 óra alatt, egyiket a XI. kerületben. Nem sokkal korábban, december elején pedig tolvajt fogtunk el Újbudán.


Riasztó és távfelügyelet


Ügyfeleinknek a vezetékes riasztók közül a Paradox és a DSC riasztókat, vezeték nélküli rendszerek közül az Ajax riasztókat telepíti csapatunk, és ezek 24 órás szerviz szolgáltatását is vállaljuk. Az általunk telepített riasztók kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel működnek.
A riasztórendszer alapja a riasztóközpont, ehhez kapcsolódnak az ajtó és ablak nyitásérzékelők, a mozgás- és üvegtörés érzékelők, és a távfelügyeleti kapcsolat biztosítására a GPRS modul.
Kamerarendszer, videó távfelügyelet


Kamerarendszer telepítésével és videó távfelügyeleti szolgáltatás igénylésével Ön még inkább biztonságban tudhatja ingatlanát, értékeit.
Riasztás esetén kollégáink be tudnak tekinteni a kamerák képébe, így rögtön kizárható a téves riasztás, vagy megerősíthető a riasztás ténye, pontosíthatóak a körülmények.
A kamerák képét Ön is ellenőrizheti mobilalkalmazásunk használatával.
Tűzjelző távfelügyelet


A tűzesetek és szén-monoxid mérgezés megelőzése, elkerülése érdekében egyre népszerűbb a tűzjelző távfelügyelet is. A távfelügyeletre kötött, a védelmi rendszerbe integrált füstérzékelő nem csak a lakástűz érzékelésében segít, hanem életet is menthet!
A ProSec Kft. tűzátjelzés szolgáltatás biztosítására is jogosult, ehhez rendelkezik minden szükséges engedéllyel, és megfelel a kapcsolódó hardver és szoftver követelményeknek. Bővebb információkat itt talál a tűzjelző távfelügyeletről.
Rendőrségre bekötött távfelügyelet


Valóban létezett ez a fogalom, korábban a riasztórendszerek a rendőrségre voltak bekötve, de ma már nincs a rendőrségen riasztás jelzéseket fogadó berendezés.
A rendőrség számára bejelentett betörés esetén az aktuális kapacitás függvénye, hogy a rendőrök mikorra tudnak kiérkezni az Ön ingatlanához. A távfelügyeleti járőrök kiérkezési ideje ehhez képest jellemzően jóval rövidebb.
Egyedülálló módon, szerződésben vállaljuk, hogy riasztás esetén járőreink Újbudán 10 perc alatt kiérkeznek a védett ingatlanhoz! A garantált 10 perc természetesen kevesebb is lehet, akár mindössze pár perc.

XI. kerület

Járőrbázisunktól átlagosan 5 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?