Prémium távfelügyeleti szolgáltatás a XII. kerületben

Az igényeihez és ingatlana adottságaihoz leginkább illeszkedő riasztórendszert és kamerarendszert építjük ki Önnek, professzionális elemekből - erre több, mint 30 év biztonságtechnikai tapasztalatunk a garancia. A kiépített vagyonvédelmi rendszerhez prémium minőségű távfelügyeletet is biztosítunk Hegyvidék kerületben:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!
Miért lényeges, hogy 1 helyett 2 járőrrel érkezünk ki a védett ingatlanhoz?
Két helyszínre érkező járőr könnyebben megakadályoz egy betörést, illetve minden egyéb károkozást. Szintén értékes percekkel gyorsítja az intézkedést, hogy az egyik járőr azonnal közbe tud lépni, míg a másik járőr leparkolja a járőrautót.

Miért fontos, hogy terepjárót használnak járőreink?
Járőreink Mitsubishi L200 terepjáró pickuppal érkeznek a helyszínre riasztás esetén, így minden időjárási és útviszony mellett tartják a vállalt 10 perces kiérkezési időt. A járőrautók mérete szintén lehetővé teszi, hogy járőreink poroltót, gáz, víz és elektromos rendszer zárásához szükséges felszerelést illetve létrát is magukkal vigyenek, és felkészülten érkezzenek a helyszínre.

Miért számít, hogy 10 perc vagy 15 perc a kiérkezési idő?
Egy betörés jellemzően 15-20 percig tart, ezért a 10 percen belül garantáltan kiérkező járőreink nagy eséllyel szakítják félbe a betörést.


Kiváló helyismeret Hegyvidék kerületben


Hegyvidék (XII. kerület) bővelkedik hegyes-dombos, nehezen megközelíthető területekben, ami persze nem okoz nehézséget Mitsubishi L200 terepjárókból álló flottánknak. Nem véletlenül mondjuk, hogy távfelügyeleti szolgáltatóként minden időjárási- és útviszonyok mellett tudjuk biztosítani Önnek a maximálisan 10 perces kivonulási időt.
Ön nyugodtan mehet el otthonról, bejárhatja családjával a kerület természeti szépségeit a Normafától az Erzsébet-kilátóig, mi vigyázunk ingatlanára, értékeire az év minden napján, a nap 24 órájában.
Ingatlanok vagyonvédelmi rendszerének kiépítését, távfelügyeletét Budakeszierdő, Csillebérc, Farkasrét, Farkasvölgy, Istenhegy, Jánoshegy, Kissvábhegy, Krisztinaváros, Kútvölgy, Magasút, Mártonhegy, Németvölgy, Orbánhegy, Sashegy, Svábhegy, Széchenyihegy, Virányos, Zugliget városrészeken biztosítjuk.


Távfelügyeletre csatlakoztatott riasztórendszer


Egy riasztórendszer alapja a riasztóközpont, ehhez kapcsolódnak az ajtó és ablak nyitásérzékelők, mozgásérzékelők, üvegtörés érzékelők. A rendszert GPRS modullal is kiegészítjük távfelügyeleti csatlakozás biztosításához.
A riasztórendszereket saját szerelő csapatunk építi ki, és 24 órás szerviz szolgáltatást is vállalunk a telepített rendszerekre. Ügyfeleinknek a népszerű és megbízható Paradox riasztókat, DSC riasztókat és Ajax vezeték nélküli csatlakozású riasztókat telepítjük. Ezek mindegyike kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel működik.
Kamerarendszer és videó távfelügyelet


Ön biztonsági kamerarendszer kiépíttetésével és videó távfelügyelet igénybe vételével még tovább növelheti ingatlana védelmi szintjét.
Riasztás esetén a telepített kamerák élőképébe munkatársaink azonnal betekintenek, és ha nem téves riasztás történt, akkor megerősítik a riasztás tényét, pontosítják a riasztás körülményeit. Így az intézkedő járőrök munkáját is segítik, és Önt is pontos információkkal tudják ellátni.
A rendszerbe állított kamerák képét Ön is bármikor megtekintheti mobilalkalmazásunk segítségével!
Tűzjelző távfelügyelet


A távfelügyeletre kötött, vagyonvédelmi rendszerbe integrált füstérzékelő nem csak a lakástűz okozta anyagi károkat csökkentheti, hanem életet is menthet!
A ProSec Kft. ezenkívül rendelkezik a tűzátjelzés biztosításához szükséges engedélyekkel, hardver és szoftver háttérrel is, ami csak kevés távfelügyeleti szolgáltatóról mondható el. Bővebb információt itt talál a tűzjelző távfelügyeletről.
Rendőrségre bekötött távfelügyelet


A riasztórendszerek egy időben valóban be voltak kötve a rendőrségre, de ez már régóta nincs így, a rendőrségnek nincsenek riasztási jelzést fogadó berendezései.
A rendőrség a számára bejelentett betörésekhez száll ki, a kiérkezési ideje az aktuális kapacitásától függ. Ez az idő jellemzően többszöröse annak, mint amit egy távfelügyeleti szolgáltató vállal. A hatóságok szerepéről itt talál bővebb leírást.
A ProSec egyedüli távfelügyeleti szolgáltatóként vállal 10 perces, szerződésben garantált kivonulási időt a XII. kerületben. Ez természetesen a gyakorlatban még rövidebb idő is lehet!

XII. kerület

Járőrbázisunktól átlagosan 6 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?