Riasztó- és kamerarendszer telepítés, prémium távfelügyelet a XXII. kerületben

Több, mint 30 év biztonságtechnikai tapasztalatunknak köszönhetően az Ön igényeinek leginkább megfelelő, az ingatlanához legjobban illeszkedő riasztó- és kamerarendszert telepítjük, professzionális berendezések használatával.
A kiépített biztonságtechnikai rendszerhez prémium távfelügyeleti szolgáltatást biztosítunk Budafok-Tétény kerületben:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!

Hívjon bennünket további információkért!


Fontos, hogy 1 fő helyett 2 járőrrel érkezünk ki riasztás esetén?
Igen, ez sokat számít! Két járőr hatékonyabban intézkedik ingatlana védelme érdekében, és egyikük már rögtön a kiérkezéskor tud intézkedni, míg a másik járőr leparkolja a járőrautót.

Miért fontos a járőrautó minősége, terepjáró képessége?
Minden időjárási- és útviszonyok között biztosítjuk Önnek a vállalt 10 perces kiérkezési időt, ehhez pedig minden körülmények között használható járőrautókra van szükség. A Mitsubishi L200 terepjárók arra is lehetőséget biztosítanak járőreinknek, hogy a gáz, víz és elektromos rendszer zárásához használható műszaki felszerelést, poroltót és létrát is vigyenek magukkal.

Miért számít, hogy 10 perc vagy 15 perc egy járőr kiérkezési ideje?
Egy betörés általában 15-20 percig tart, így a 10 percen belül kiérkező járőreink jó eséllyel szakítják félbe az ingatlana ellen irányuló betörést. Ennyire rövid kivonulási időt egyetlen távfelügyeleti szolgáltató sem tud garantálni Önnek Budafok-Tétény kerületben.

Blogunkban rendszeresen írunk a távfelügyeletről kérdéseiről, biztonságtechnikai alapfogalmakról, érdekességekről: a ProSec biztonságtechnikai blog itt található.


Távfelügyelet a XXII. kerületben


Budafok-Tétény (XXII. kerület) Budafok, Nagytétény és Budatétény egyesülésével jött létre, ma a kerület különálló városrésze még a Baross Gábor telep is. A XXII. kerület teljes területén biztosítjuk Önnek lakásriasztó és otthoni kamera felszerelését, és ezek távfelügyeletét is, méghozzá egyedülálló, maximum 10 perces, szerződésben vállalt kivonulási idővel.
A Budapest dél-nyugati részén fekvő kerület bővelkedik elegáns, múlt századi vagy akár még régebbi házakban, kastélyokban, de a nagyvárosi élet vívmányairól sem kell lemondani: Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, a Campona is itt található. Az M6 autópálya, az M0 autóút és a 6-os, 7-es főút közelsége pedig gyors autós közlekedést biztosít.


Távfelügyeletre kötött riasztó


Ingyenesen felmérjük, hogy milyen kiépítésű riasztórendszer nyújtja a legjobb védelmet az Ön ingatlanának, és a rendszert a népszerű, megbízható Paradox, DSC (vezetékes rendszerek) vagy Ajax riasztók (vezeték nélküli rendszer) használatával építjük ki, melyek mindegyike kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel működik.
A kivitelezést saját csapatunk végzi, és a telepített berendezések 24 órás szerviz szolgáltatását is biztosítjuk.
A riasztórendszerek alapja a riasztóközpont, ehhez csatlakoznak az ablak és ajtó nyitásérzékelők, az üvegtörés és mozgásérzékelők, valamint a GPRS modul, ami a távfelügyeleti kapcsolatot biztosítja.
Kamerarendszer, videó távfelügyelet


Telepített kamerarendszer és annak távfelügyelete esetén riasztás történtekor munkatársaink rögtön betekintenek a kamerák képébe, ki tudnak zárni egy téves riasztást, vagy megerősítik, pontosítják a riasztási eseményt. Így Önt pontos információkkal tudják ellátni, és a kivonuló járőrök munkáját is segítik. A kamerák aktuális képét bármikor megtekintheti mobilalkalmazásunk használatával.
Tűzjelző távfelügyelet


A lakástűz, szén-monoxid mérgezés megelőzése érdekében biztosítjuk tűzjelző távfelügyelet szolgáltatásunkat.
Bizonyos intézményekben kötelező a tűzjelző rendszer tűzjelzéseit automatikusan továbbítani a tűzoltóság felé, mely szolgáltatást csak néhány távfelügyeleti szolgáltató nyújthatja. A ProSec Kft. rendelkezik az ehhez szükséges engedélyekkel, így biztosíthat Önnek tűzátjelzés szolgáltatást a XXII. kerületben. A tűzjelző távfelügyeletről bővebb információkat itt olvashat.
Rendőrségi távfelügyelet


Valóban volt egy olyan időszak, amikor a rendőrségre voltak bekötve a riasztók, de ez ma már nincs így. A bejelentett betörésekhez a rendőrség kapacitása függvényében száll ki, ami többszöröse is lehet egy távfelügyeleti szolgáltató kivonulási idejének.
A ProSec a távfelügyeleti piacon kiemelkedően rövid, mindössze 10 perces kivonulási időt vállal Budafok-Tétény kerületben, ami a gyakorlatban még rövidebb is lehet!

XXII. kerület

Járőrbázisunktól átlagosan 7 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?