Prémium távfelügyeleti szolgáltatás Zsámbékon

A ProSec Kft. a vagyonvédelemben elöltött 30 év tapasztalatával nyújtja ügyfelei számára a biztonsági szolgáltatások széles palettáját. Professzionális elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek teljes körű üzemeltetését vállaljuk a tervezéstől egészen a szervizelésig, illetve a vagyonvédelmi üzletág olyan szolgáltatásaival foglalkozunk, mint a távfelügyelet, videó távfelügyelet, időszakos járőrözés, tűzátjelzés, élőerős őrzés és kültéri védelem.
Távfelügyelet és riasztó Zsámbékon


Zsámbék a budapesti agglomerációban, Fejér megye határában fekvő település. Leghíresebb nevezetessége a zsámbéki templomrom, ami a 13. században épült késő román stílusban, de a későbbi átépítések miatt ma már nagyrészt gótikus stílusjegyeket tartalmaz. Az M1-es autópálya és az 1-es főút felől is megközelíthető. Foglalkozunk biztonsági rendszerek telepítésével és távfelügyeleti szolgáltatással Zsámbék teljes területén.
Nemzetközileg elismert riasztórendszerek


Foglalkozunk vezetékes és vezeték nélküli riasztó- és kamerarendszerek telepítésével is. Meghibásodás esetén 24 órás szerviz szolgáltatást vállalunk, karbantartási szerződés megkötése esetén rendszeresen felülvizsgáljuk riasztórendszerét.

A riasztó- és kamerarendszerek kivitelezését és szervizelését saját, nagy tapasztalattal rendelkező telepítő kollégáink végzik. Az általunk forgalmazott DSC, Paradox, Hikvision és Ajax rendszerek kivétel nélkül kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel rendelkeznek. Riasztórendszereink ajtó és ablak nyitásérzékelők, mozgás- és üvegtörés érzékelők, és GPRS modulból állnak.

Videó távfelügyelet és kamerarendszer


A ProSec hagyományos és videó távfelügyeleti szolgáltatást is kínál ügyfelei számára. Távfelügyeleti szolgáltatás esetén a riasztás jelzést beérkezően diszpécserünk azonnal a helyszínre irányítja a kivonuló járőröket, akik a lehető legrövidebb időn belül megkezdik a szükséges intézkedéseket.

A videó távfelügyelet esetén kamerarendszer telepítése szükséges a kiépített riasztórendszer mellé, így a diszpécser központban a riasztás beérkezését követően azonnal be tudunk tekinteni a kamerák képébe. Ellenőrizni tudjuk a riasztás tényét és pontosítani tudjuk annak körülményeit, ki tudjuk szűrni a téves riasztásokat.


Zsámbék

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?