ProSec Nyári akció


Nyaralás = Nyugalom?Az elegáns, okos otthon funkciókkal rendelkező Ajax riasztóval megoldható!
Ha szeretné maga mögött hagyni a kételyt, hogy az egész évben várt pihenés alatt védtelen marad az ingatlan, ismerje meg a vezeték nélküli, fúrás, vésés és vezetékezés nélkül telepíthető, elegáns és modern Ajax riasztó kezdő szettet, amelyhez most ingyenes mozgásérzékelőt adunk beépített kamerával, 73.000,- Ft értékben.

A távoli betekintés funkcióval ellátott MotionCam riasztás esetén automatikusan felvételt készít, de segítségével Ön is bármikor, bárhonnan lekérheti a helyszíni kamera képeit.

Ajánlatunk tartalmazza:


 • az Ajax riasztó kezdő szettet mozgásérzékelővel, beépített kamerával, távoli betekintés funkcióval;
 • az ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérést;
 • a díjmentes biztonságtechnikai felmérést és ajánlatadást.


A riasztó szett az alábbi eszközökből áll:


 • Ajax HUB 2 vezeték nélküli vezérlő központ fényképes ellenőrzés támogatással, beépített LAN és GSM / GPRS kommunikációval, maximum 100 vezeték nélküli eszköz kezelésével, 50 hozzáadható felhasználóval, beépített akkumulátorral, 2db SIM kártya foglalattal;
 • Ajax MotionCam (PhOD) vezeték nélküli beépített kamerával, távoli betekintés funkcióval 12m-es érzékelési hatótávval, kisállatvédelem;
 • Ajax DoorProtect vezeték nélküli nyitásérzékelő;
 • Ajax SpaceControl vezeték nélküli 4 gombos távirányító, LED-es állapot visszajelzés.


Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!


A szükséges védelem kialakításában a professzionális távfelügyeleti szolgáltató mellett a legfontosabb tényező a megfelelő biztonsági rendszer kiválasztása. Bemutatjuk Önnek az Ajax termékcsaládot.

Az Ajax egy távolról vezérelhető, intelligens, professzionális biztonsági rendszer, amely véd a betörés, tűz és beázás ellen. Veszélyhelyzet esetén a rendszer azonnal működésbe hozza a szirénákat, mobilalkalmazáson keresztül riasztja a felhasználókat és a másodperc törtrésze alatt jelzi a távfelügyeleti szolgáltatónak a veszélyhelyzet okát és pontos helyét a leghatékonyabb beavatkozás érdekében. A termékcsalád több mint 50 eszközből áll, fehér és fekete színben, a modern kor esztétikai elvárásainak tökéletesen megfelelve nyújt magas szintű beltéri és kültéri biztonságot.

Az AJAX vezeték nélküli riasztórendszer előnyei
 • Fúrás, vésés és vezetékezés nélkül, pillanatok alatt telepíthető.
 • A 21. század esztétikai elvárásainak megfelelő formatervezés.
 • Kisállatvédett mozgásérzékelők a téves riasztások elkerülésének érdekében.
 • Beltéri és kültéri védelemre egyaránt kifejlesztett termékcsalád.
 • Rendkívül könnyű és szeleskörű bővíthetőség.
 • Az ingyenes Ajax Security Systems applikáció használatával a világ bármely pontjáról könnyen irányítható és felügyelhető.
 • Hosszú élettartamú elemek az érzékelőkben (5-7 év), biztonsági akkumulátor a központban (16 órás készenlét áramszünet esetén).
 • A saját fejlesztésű Malevich operációs rendszer immunis a vírusokra és támadásokra.
 • Több kommunikációs csatorna párhuzamos működése: Ethernet, Wi-Fi és két 2G/3G/4G SIM-kártya foglalat.
 • Kimagasló szabotázs elleni védelem.


Miért éri meg kamerával felszerelt mozgásérzékelőt választani? - Ajax MotionCam PhOD

A vezeték nélküli mozgásérzékelőhöz egy kamera is csatlakozik, amely riasztáskor fényképet készít a védett területről. A PhOD egy rövidítés, mely angolul Photo On Demand, magyarul pedig fénykép kérésre jelentéssel bír.

Mindez azt jelenti, hogy a MotionCam PhOD nem csupán a riasztáskor készít képsorozatot az eseményről, hanem bármikor az applikációból indítható parancs a rögzítésre.

Miért a ProSec-et válassza távfelügyeleti szolgáltatónak?

Amennyiben szeretteink, családtagjaink, önmagunk, vagy értékeink megóvása a cél, nem érhetjük be a piacon elérhető legmagasabb színvonalú biztonságnál kevesebbel.

Legyen részese annak a védelemnek, amelynek ma már több, mint 7000 elégedett ügyfelünk tagja, válassza azt a biztonsági szolgáltatót, amely a legrövidebb idő alatt, a legnagyobb létszámmal, a nap 24 órájában, az év 365 napján garantálja a professzionális biztonságot!

Válassza a prémium biztonsági szolgáltatót!


Ismerje meg jobban az Ajax termékcsaládot www.prosec.hu/ajax oldalon, kérjen tájékoztatást az akció részleteiről a prosec@prosec.hu e-mail címen, vagy vagy hívjon minket a +36 1 700 1091 telefonszámon.

Ajánlatunk érvényessége: 2023. június 1. - 2023. augusztus 31.

Kérjen azonnali visszahívást IDE kattintva, vagy felmérést MOST díjmentesen.

*Az ajánlat új távfelügyeleti szerződés kötése esetén érvényes, más akcióval nem összevonható.

Vagyonvédelmi megoldások cégek számára


Az integrált biztonsági rendszer előnyei az olyan hétköznapi dolgoktól, mint az egy számlára esedékes befizetés egészen a biztonsági garanciák, az egy kézben lévő felelősségvállalás, az átláthatóság és elszámoltathatóság, egyszóval a szinergikus működés maximalizálásáig terjednek.

Tovább a vagyonvédelmi megoldáshoz

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?