ProSec Nyári akció


Vezeték nélküli Ajax riasztó szett 50% kedvezménnyel


Napok vannak csupán hátra a tavaszból, már érezzük a bőrünkön a nyár első napsugarait. Az elmúlt évek nehézségei után mindannyiunknak szüksége van a nyugodt és problémamentes feltöltődésre.

Sajnos tisztában vannak ezzel a betörők is, akik kiugróan magas aktivitással tevékenykednek ebben az időszakban, hiszen a hosszabb időre magára hagyott ingatlan tökéletes célpont a számukra.

A ProSec óriási kedvezménnyel szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy Önnek a nyaralás alatt se kelljen tartania a bűnözők által megnövekedett fenyegetéstől.

Amennyiben nyári akciónkra hivatkozva veszi igénybe riasztórendszer kiépítését és távfelügyeleti szolgáltatásunkat, nem csupán a távfelügyeleti szolgáltatások, hanem a riasztórendszerek közül is a prémium kategóriát ajánljuk az Ön számára.

A vezeték nélküli technológiájának köszönhetően akár pillanatok alatt, fúrás és vésés nélkül telepíthető, elegáns és modern Ajax riasztó kezdő szettet most rendkívüli, 50%-os kedvezménnyel kínáljuk Önnek.

Nyári akciónk tartalmazza:


  • Ajax riasztó kezdő szettet 50% kedvezménnyel *;
  • az ingyenes helyszíni felmérést;
  • illetve a díjmentes biztonságtechnikai auditot és ajánlatadást.


A riasztó szett az alábbiakat tartalmazza:


  • Ajax HUB Vezeték nélküli központ;
  • Ajax MotionProtect Vezeték nélküli PIR (Passzív Infravörös Érzékelő) mozgásérzékelő;
  • Ajax DoorProtect Vezeték nélküli nyitásérzékelő;
  • Ajax SpaceControl Vezeték nélküli 4 gombos távirányító.


Ha szeretteink, családtagjaink, önmagunk, vagy értékeink védelmének megóvása a cél, nem érhetjük be a piacon elérhető legmagasabb színvonalú biztonságnál kevesebbel.
Legyen részese annak a védelemnek, amelynek ma már több, mint 7000 elégedett ügyfelünk tagja, válassza azt a biztonsági szolgáltatót, amely a legrövidebb idő alatt, a legnagyobb létszámmal, a nap 24 órájában, az év 365 napján garantálja a professzionális biztonságot!

Válassza a ProSec-et!További információ az akció részleteiről a prosec@prosec.hu e-mail címen, vagy vagy hívjon minket a +36 1 700 1091 telefonszámon.

Ajánlatunk 2022. május 18-tól a készlet erejéig tart.

Kérjen azonnali visszahívást IDE kattintva, vagy felmérést és személyes konzultációt MOST díjmentesen és élvezze felhőtlenül az idei nyaralást!

Az üzenetben hivatkozzon akciónk azonosítójára: #ProsecNyár

*Az akció 36 hónapos távfelügyeleti szolgáltatásra vonatkozó hűségnyilatkozat vállalásával vehető igénybe.
A távfelügyelet havidíjára a szerződésben vállalt 36 hónapos időszak alatt árgaranciát adunk, vagyis az Ön által fizetendő szolgáltatási díj a vizsgált időszakban a jelenlegi és jövőbeni infláció hatására sem változik.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?