ProSec Nyár

Vége az iskolának, eljött a várva várt nyári szünet ideje, és az elmúlt év nehézségei után mindannyiunknak szüksége van a nyugodt és problémamentes feltöltődésre. Tisztában vannak ezzel a betörők is, akik kiugróan magas aktivitással tevékenykednek a nyári időszakban, hiszen a hosszabb időre magára hagyott ingatlan tökéletes célpont a számukra.

A ProSec rendkívüli kedvezményekkel szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy Önnek a tengerparton se kelljen tartania a bűnözők által megnövekedett fenyegetéstől.

Okos otthon csomag

Amennyiben nyári akciónkra hivatkozva veszi igénybe riasztórendszer kiépítését és távfelügyeleti szolgáltatásunkat, megajándékozzuk Önt többek között egy modern, prémium LCD kezelőegységgel és 3 hónap ingyenes OkosOtthon applikációval, amivel akár a Balaton partjáról is irányítani és felügyelni tudja riasztórendszerét.

Vezeték nélküli riasztó csomag

Ha nem csupán a távfelügyeleti szolgáltatások, hanem a riasztórendszerek közül is a prémium kategóriát szeretné választani, akkor a pillanatok alatt, vezeték nélküli technológiájának köszönhetően fúrás és vésés nélkül telepíthető, elegáns és modern Ajax riasztó kezdő szettet kínáljuk Önnek most rendkívüli, 50%-os kedvezménnyel (amíg a készlet tart).

Nyári akciónk emellett tartalmazza:


  • az ingyenes regisztrációs díjat,
  • ingyenes helyszíni felmérést,
  • illetve díjmentes biztonságtechnikai tanácsadást.

Ajánlatunk minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.
Ha szeretteink, családtagjaink, önmagunk, vagy értékeink védelmének megóvása a cél, nem érhetjük be a piacon elérhető legmagasabb színvonalú biztonságnál kevesebbel.
Legyen részese annak a védelemnek, amelynek ma már több, mint 7000 elégedett ügyfelünk tagja, válassza azt a biztonsági szolgáltatót, amely a legrövidebb idő alatt, a legnagyobb létszámmal, a nap 24 órájában, az év 365 napján garantálja a professzionális biztonságot! Válassza a ProSec-et!
További információ az akció részleteiről a prosec@prosec.hu e-mail címen, vagy vagy hívjon minket a +36 1 700 1091 telefonszámon.

Az akció időtartama: 2021. június 21. - 2021. augusztus 31.

Kérjen felmérést és személyes konzultációt most díjmentesen!
Az üzenetbe írja be akciónk azonosítóját: #ProsecNyár

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2021 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?