ProSec Tavaszi akció


Hamarosan beköszönt a szép idő, de tavasszal sajnos nem csak a természet ébred, hanem a betörők is egyre aktívabbak.

Az elmúlt időszak ismét rámutatott arra, hogy a biztonság tekintetében nem érdemes kompromisszumokat kötni. Tavaszi ajánlatunkat a megnövekedett biztonsági igények figyelembevételével állítottuk össze az Ön számára.

Amennyiben tavaszi akciónkra hivatkozva veszi igénybe riasztórendszer kiépítését és távfelügyeleti szolgáltatásunkat, megajándékozzuk Önt egy pánikriasztó készülékkel, 2 db pánikjelzővel!

Tavaszi akciónk tartalmazza:

  • vezeték nélküli pánikriasztó, 2 db pánikjelzővel,
  • 1 év ingyenes ProSec SmartHome mobilalkalmazást,
  • az ingyenes regisztrációs díjat,
  • ingyenes helyszíni felmérést,
  • díjmentes biztonságtechnikai tanácsadást.
Mire jó a pánikriasztó?

A pánikjelző a leggyorsabb direkt módja a segítség kérésnek, ha otthon tartózkodva veszélyt észlel. A pánik gombot megnyomva a riasztórendszer sürgősségi pánik jelzést küld az ügyeletre, ahonnan a járőröket diszpécsereink azonnal a helyszínre irányítják. Ez a fajta riasztás biztonsági okokból nem lemondható (ennek oka, hogy a betörő ne tudja kényszeríteni a riasztás lemondására). Képzett járőreink a helyszínre érkezve elhárítják a fenyegetést.

Mire jó a SmartHome applikáció?

A ProSec saját fejlesztésű okos otthon alkalmazásával tudja irányítani és felügyelni riasztórendszerét. Nem szükséges otthon tartózkodnia, hogy ellenőrizni tudja, vajon bekapcsolta-e a riasztórendszert távozás előtt, szükség esetén a mobiljáról is megteheti, illetve ki- és bekapcsolhatja azt.

A riasztás jelzés a hozzánk történő beérkezéssel egy időben, de igény szerint az élesítés és hatástalanítás jelzéseket az Ön készülékén is megjelenik push üzenet formájában, az esemény listában pedig vissza tudja ellenőrizni.
 

Válassza a prémium biztonsági szolgáltatót!

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.

Ha szeretteink, családtagjaink, önmagunk, vagy értékeink védelmének megóvása a cél, nem érhetjük be a piacon elérhető legmagasabb színvonalú biztonságnál kevesebbel.

Legyen részese annak a védelemnek, amelynek ma már több, mint 7000 elégedett ügyfelünk tagja, válassza azt a biztonsági szolgáltatót, amely a legrövidebb idő alatt, a legnagyobb létszámmal, a nap 24 órájában, az év 365 napján garantálja a professzionális biztonságot! Válassza a ProSec-et!

Az akció időtartama: 2022. március 1. - 2022. május 31.

Az üzenetbe írja be akciónk azonosítóját: #ProsecTavaszHa a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?