ProSec tavaszi akció


Elegáns riasztó, professzionális védelem: Bemutatjuk az Ajax riasztót!

Tavasszal nem csupán a természet ébred téli álmából, de a betörők is egyre gyakrabban próbálnak bejutni a hétvégi túrázás alatt üresen álló és védtelen ingatlanokba.

Az elmúlt hónapok betörési statisztikái meredeken felfelé ívelő esetszámokat mutatnak, éppen ezért érdemes a baj bekövetkezte előtt gondoskodni a megfelelő védelemről. Az infláció elszabadulása minden esetben magában hordozza a megélhetési bűnözés elszaporodását és a jelenlegi, kedvezőtlen gazdasági változások hatásai miatt nem várható, hogy ez a tendencia megfordul a közeljövőben.

A szükséges védelem kialakításában a megfelelő távfelügyeleti szolgáltató kiválasztása mellett tökéletes partner lehet a vezeték nélküli, pillanatok alatt, fúrás, vésés és vezetékezés nélkül telepíthető, elegáns és modern Ajax riasztó kezdő szett, amelyet füstérzékelővel most rendkívüli, 50%-os kedvezménnyel kínálunk Önnek.

Ajánlatunk tartalmazza:
 • Ajax riasztó kezdő szettet füstérzékelővel, 50% kedvezménnyel;
 • ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérést;
 • díjmentes biztonságtechnikai felmérés és ajánlatadás.

A riasztó szett az alábbi eszközökből áll:
 • Ajax HUB vezeték nélküli központ (HUB) beépített LAN és GSM / GPRS kommunikációval, maximum 100 vezeték nélküli eszköz kezelésével, 50 hozzáadható felhasználóval, beépített akkumulátorral;
 • Ajax FireProtect vezeték nélküli intelligens füstérzékelő, hőmérséklet- és hősebesség érzékelő;
 • Ajax MotionProtect vezeték nélküli PIR (Passzív Infravörös Érzékelő) mozgásérzékelő 12m-es érzékelési hatótávval, kisállatvédelem;
 • Ajax DoorProtect vezeték nélküli nyitásérzékelő;
 • Ajax SpaceControl vezeték nélküli 4 gombos távirányító, LED-es állapot visszajelzés.


Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!


Biztonság és design egyben? Ismerje meg az Ajax vezeték nélküli okos riasztórendszerét!

Az Ajax egy távolról vezérelhető, intelligens, professzionális biztonsági rendszer, amely véd a betörés, tűz és beázás ellen. Veszélyhelyzet esetén a rendszer azonnal működésbe hozza a szirénákat, mobilalkalmazáson keresztül riasztja a felhasználókat és a másodperc törtrésze alatt jelzi a távfelügyeleti szolgáltatónak a veszélyhelyzet okát és pontos helyét a leghatékonyabb beavatkozás érdekében. A termékcsalád több mint 50 eszközből áll, fehér és fekete színben, a modern kor esztétikai elvárásainak tökéletesen megfelelve nyújt magas szintű beltéri és kültéri biztonságot.


Az AJAX vezeték nélküli riasztórendszer előnyei
 • Fúrás, vésés és vezetékezés nélkül, pillanatok alatt telepíthető.
 • A 21. század esztétikai elvárásainak megfelelő formatervezés.
 • Kisállatvédett mozgásérzékelők a téves riasztások elkerülésének érdekében.
 • Beltéri és kültéri védelemre egyaránt kifejlesztett termékcsalád.
 • Rendkívül könnyű és szeleskörű bővíthetőség.
 • Az ingyenes Ajax Security Systems applikáció használatával a világ bármely pontjáról könnyen irányítható és felügyelhető.
 • Hosszú élettartamú elemek az érzékelőkben (5-7 év), biztonsági akkumulátor a központban (16 órás készenlét áramszünet esetén).
 • A saját fejlesztésű Malevich operációs rendszer immunis a vírusokra és támadásokra.
 • Több kommunikációs csatorna párhuzamos működése: Ethernet, Wi-Fi és két 2G/3G/4G SIM-kártya foglalat.
 • Kimagasló szabotázs elleni védelem.

Amennyiben szeretteink, családtagjaink, önmagunk, vagy értékeink megóvása a cél, nem érhetjük be a piacon elérhető legmagasabb színvonalú biztonságnál kevesebbel.

Legyen részese annak a védelemnek, amelynek ma már több, mint 7000 elégedett ügyfelünk tagja, válassza azt a biztonsági szolgáltatót, amely a legrövidebb idő alatt, a legnagyobb létszámmal, a nap 24 órájában, az év 365 napján garantálja a professzionális biztonságot!


Válassza a prémium biztonsági szolgáltatót!


Ismerje meg jobban az Ajax termékcsaládot www.prosec.hu/ajax oldalon, kérjen tájékoztatást az akció részleteiről a prosec@prosec.hu e-mail címen, vagy vagy hívjon minket a +36 1 700 1091 telefonszámon.

Ajánlatunk érvényessége: 2023. március 1. - 2023. május 31.

Kérjen azonnali visszahívást , vagy MOST díjmentesen.

Az üzenetben hivatkozzon akciónk azonosítójára: #ProSecTavasz

Az akció új távfelügyeleti szerződéssel együtt érvényes, más akcióval nem összevonható.


Vagyonvédelmi megoldások cégek számára


Az integrált biztonsági rendszer előnyei az olyan hétköznapi dolgoktól, mint az egy számlára esedékes befizetés egészen a biztonsági garanciák, az egy kézben lévő felelősségvállalás, az átláthatóság és elszámoltathatóság, egyszóval a szinergikus működés maximalizálásáig terjednek.

Tovább a vagyonvédelmi megoldáshoz

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?