ProSec Ünnepi Akció


Prémium vezeték nélküli riasztó - Ismerje meg az Ajax biztonsági rendszereket!

Ha szeretné egy megbízható, könnyen automatizálható és távolról is vezérelhető riasztóval védeni otthonát, bemutatjuk Önnek a vezeték nélküli, fúrás, vésés és vezetékezés nélkül telepíthető Ajax riasztó szettet, amelyet most ajándék Fire Protect hő- és füstérzékelővel kínálunk Önnek távfelügyeleti szolgáltatásunk mellé.

A FireProtect segítségével otthon- és távollét alatt is biztos lehet abban, hogy egy hirtelen hőmérséklet emelkedés, vagy füst esetén azonnal értesítést kap Ön és a távfelügyeleti szolgáltatója is a veszélyhelyzetről.

Ajánlatunk tartalmazza:
 • az Ajax riasztó kezdő szettet FireProtect hő- és füstérzékelővel;
 • ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérést;
 • díjmentes biztonságtechnikai felmérés és ajánlatadás.


A riasztó szett az alábbi eszközökből áll:
 • Ajax HUB vezeték nélküli vezérlő központ, beépített LAN és GSM / GPRS kommunikációval, maximum 100 vezeték nélküli eszköz kezelésével, 50 hozzáadható felhasználóval, beépített akkumulátorral,
 • Ajax FireProtect vezeték nélküli hőmérséklet-, hősebesség- és füstérzékelő,
 • Ajax DoorProtect vezeték nélküli nyitásérzékelő;
 • Ajax SpaceControl vezeték nélküli 4 gombos távirányító, LED-es állapot visszajelzés.
A szükséges védelem kialakításában a professzionális távfelügyeleti szolgáltató mellett a legfontosabb tényező a megfelelő biztonsági rendszer kiválasztása. Bemutatjuk Önnek az Ajax termékcsaládot.

Az Ajax egy távolról vezérelhető, intelligens, professzionális biztonsági rendszer, amely véd a betörés, tűz és beázás ellen. Veszélyhelyzet esetén a rendszer azonnal működésbe hozza a szirénákat, mobilalkalmazáson keresztül riasztja a felhasználókat és a másodperc törtrésze alatt jelzi a távfelügyeleti szolgáltatónak a veszélyhelyzet okát és pontos helyét a leghatékonyabb beavatkozás érdekében. A termékcsalád több mint 50 eszközből áll, fehér és fekete színben, a modern kor esztétikai elvárásainak tökéletesen megfelelve nyújt magas szintű beltéri és kültéri biztonságot.

Az AJAX vezeték nélküli riasztórendszer előnyei
 • Fúrás, vésés és vezetékezés nélkül, pillanatok alatt telepíthető.
 • A 21. század esztétikai elvárásainak megfelelő formatervezés.
 • Kisállatvédett mozgásérzékelők a téves riasztások elkerülésének érdekében.
 • Beltéri és kültéri védelemre egyaránt kifejlesztett termékcsalád.
 • Rendkívül könnyű és szeleskörű bővíthetőség.
 • Az ingyenes Ajax Security Systems applikáció használatával a világ bármely pontjáról könnyen irányítható és felügyelhető.
 • Hosszú élettartamú elemek az érzékelőkben (5-7 év), biztonsági akkumulátor a központban (16 órás készenlét áramszünet esetén).
 • A saját fejlesztésű Malevich operációs rendszer immunis a vírusokra és támadásokra.
 • Több kommunikációs csatorna párhuzamos működése: Ethernet, Wi-Fi és két 2G/3G/4G SIM-kártya foglalat.
 • Kimagasló szabotázs elleni védelem.


Miért a ProSec-et válassza távfelügyeleti szolgáltatónak?


Amennyiben szeretteink, családtagjaink, önmagunk, vagy értékeink megóvása a cél, nem érhetjük be a piacon elérhető legmagasabb színvonalú biztonságnál kevesebbel.
Legyen részese annak a védelemnek, amelynek ma már több mint 7000 elégedett ügyfelünk tagja, válassza azt a biztonsági szolgáltatót, amely a legrövidebb idő alatt, a legnagyobb létszámmal, a nap 24 órájában, az év 365 napján garantálja a professzionális biztonságot!

Ismerje meg jobban az Ajax termékcsaládot www.prosec.hu/ajax oldalon, kérjen tájékoztatást az akció részleteiről a prosec@prosec.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 700 1091 telefonszámon.

Ajánlatunk érvényessége: 2023. december 1. - 2023. január 15.

Kérjen azonnali visszahívást , vagy MOST díjmentesen.

*Az ajánlat új távfelügyeleti szerződés kötése és 24 hónapos hűségnyilatkozat vállalása esetén érvényes, más akcióval nem összevonható.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2024 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?