Prémium vagyonvédelmi szolgáltatások Miskolcon és környékénA ProSec Kft. több, mint 30 év vagyonvédelmi tapasztalatával vállalja biztonságtechnikai rendszerek tervezését és kivitelezését Miskolcon és vonzáskörzetében.
Manapság a biztonságtechnikát illetően rengeteg szolgáltató és még annál is több megoldás között tudunk válogatni, így érdemes olyan szolgáltatót választani, amely minden biztonsági kérdésünkre képes a megfelelő megoldást nyújtani. Ismerje meg közelebbről cégünket!

Tekintse meg nyári akciónkat! 🌞

Mit nyújt a ProSec?


Integrált biztonsági rendszer kialakítása, kimagasló biztonsági garanciák vállalása, riasztó- és kamera rendszerek tervezése és kivitelezése, tűzvédelem, ipari parkok és építkezési területek őrzése, mindezt egy kézben lévő felelősségvállalással, átlátható és elszámoltatható a működéssel. Röviden komplex és teljes körű védelem, az Ön biztonsági igényeire szabva.

Biztonsági rendszerek és távfelügyeleti szolgáltatás igénybe vétele javasolt magán ingatlanban, házban, nyaralóban, de pincékben, irodaházakban, építkezési területeken, valamint telephelyeken és ipari parkokban is.

Mit érdemes tudni a ProSec által telepített biztonsági rendszerekről?

Cégünk több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a biztonságtechnika és vagyonvédelem területén és kizárólag megbízható, MABISZ minősítéssel rendelkező eszközökből álló rendszereket telepít. A ProSec riasztó- és kamera rendszerei nem csupán a behatolás jelzésére vannak kihegyezve, hanem az otthon maradók védelmére és az egyéb káresemények időben történő érzékelésére is, amely lehet tűz, füst vagy víz kár egyaránt. Az általunk telepített riasztók több adatátviteli csatornán is képesek elküldeni a jelzéseket a távfelügyeletre. Cégünk a megrendelői igényekhez igazodva vezetékes, rádiós és a kettő kombinálásából keletkező hibrid rendszerek tervezését és kivitelezését is ellátja.

A ProSec-nél kizárólag a szakma és a felhasználók által legmegbízhatóbbnak tartott gyártók termékeit használjuk biztonsági rendszer kiépítéséhez, mint például az Ajax, a DSC, a Paradox és a Hikvision.

A védelem kialakításának jelentősége

A távfelügyeleti szolgáltatók a köztudatban a “rendőrségre bekötött riasztó” funkcióját látják el. Napjainkban egyre fontosabb gondoskodni a hosszú évek munkájával megteremtett értékeink, magán- és céges jellegű ingatlanjaink védelméről, nem beszélve családunk és önmagunk védelméről. A ProSec Kft. éppen ezért már Miskolcon és környékén is magas színvonalú, komplex szolgáltatásokat és megoldásokat kínál ügyfeleinek. Érdeklődjön szolgáltatásainkról és az általunk nyújtott biztonsági megoldásokról bővebben a + 36 1 700 1091-es telefonszámon, vagy töltse ki az oldal alján található űrlapot.

Amennyiben szeretteink, családtagjaink, önmagunk, vagy értékeink megóvása a cél, nem érhetjük be a piacon elérhető legmagasabb színvonalú biztonságnál kevesebbel.

Legyen részese annak a védelemnek, amelynek ma már több, mint 7000 elégedett ügyfelünk tagja, válassza azt a biztonsági szolgáltatót, amely a legrövidebb idő alatt, a legnagyobb létszámmal, a nap 24 órájában, az év 365 napján garantálja a professzionális biztonságot!

Kérjen azonnali visszahívást IDE kattintva, vagy felmérést MOST díjmentesen.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2024 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?